Sieviete slepus diktafonā ierakstīja sarunas savas operācijas laikā. Tas, ko viņa dzirdēja, bija briesmīgi! FOTO/ VIDEO

Daudziem no mums ir tendence paļauties uz ārstiem, jo ​​viņi dziedē mūs no slimībām un uztur mūsu veselību. Ārsti zina daudz mūsu noslēpumus, turklāt viņiem ir iespēja redzēt visintīmākās daļas mūsu ķermenī. Mēs uzticam viņiem savu dzīvi.

Bet, kad kāds met izaicinājumu šai uzticībai, situācija var pārvērsties šausmīgā atklājumā.

Etele Pasha par to pārliecinājās personīgi, kad saskārās ar nepieciešamību pēc operācijas. Pēc cita ārsta padoma, viņa nolēma paslēpt savos matos balss ierakstītāju, lai reģistrētu visu procesu.

Kas notika pēc tam, bija vienkārši šausmīgi.

Etelei bija nepieciešama trūces likvidācijas operācija. Kad sieviete vēlējās vienoties par operācijas dienu, ārsti sāka atteikt operāciju, un teica, ka viņa būs jāgaida divas nedēļas. Etele sāka raudāt, un ķirurgs nevis sāka mierināt pacienti, bet stingri norāja.

Kad beidzot pienāca laiks operācijai, sieviete ierakstīja tās gaitu. Kas viņa dzirdēja operācijas laikā runāto, tas sadusmoja viņu līdz sirds dziļumiem.

“Viņa ir īsta sodība”

Ierakstā varēja dzirdēt ķirurgu izsmieklu un komentārus par viņas ķermeni, izskatu un krāsu.

“Kā tev patīk viņas naba?”

Etele jutās pazemota un izsmieta. Viņa nespēja noticēt, ka ieraksts apstiprina visas viņas sliktākās aizdomas.

Ķirurgi salīdzināja viņu ar varoni no filmas “Treasure” apaļīgu grūtnieci- afroamerikānieti vārdā Prešesa (Precious- angļu val. Dārgā) .

“Jā, viņa tik tiešām ir Prešesa, jā.”

Ārsti apsprieda arī to, ka divas nedēļas negribēja ķerties pie Etelas operācijas.

– Viņa bija sašutusi par to, ka mums ir divas nedēļas jāpārceļ viņas operāciju.
– Tiešām?
– Jā, kaut kas līdzīgs “Es konsultēšos ar juristi un iesniegšu sūdzību.” Ne labākie vārdi, ko teikt cilvēkam, kas gatavojas tevi operēt.

Par laimi, operācija bija veiksmīga, un Etele varēja atgūties no savas slimības. Bet viņai nodarītais morālais kaitējums vēl ilgi uztrauks sievieti.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!

Pievienot komentāru